3 - MESEČNI ONLINE TEČAJ IGRANJA AKORDOV NA KITARI - P.A.A.K.

Brez časovnih, prostorskih ali starostnih omejitev

VRHUNSKO, NORO ME ZANIMA TA TEČAJ

Preko 190 video lekcij

Veliki koncepti so razdeljeni v posamezne krajše video lekcije, katerim sledijo vaje, kvizi in tedenski izzivi. Tako je vse razumljivo in podrobno opisano.

Strukturiran Program Učenja

Učenje poteka korak za korakom. Vsak korak je voden in prikazan na kitari ali na virtualni tabli. Stopnje si sledijo po težavnosti, tako NI priporočljivo preskakovati lekcij.

Visoko Kvalitetne Matrice

Matrice so izdelane s profesionalnim programom, tako je vaja, kot bi igrali v bendu. Vsaka vaja in naloga je opremljena z video notacijo, za boljšo vizualno predstavo ritma.

Zasebna virtualna skupnost

Za vas je na voljo Facebook skupina, kjer se lahko družite z ostalimi udeleženci, se predstavite, sprašujete in oddajate naloge, da jih mentor pregleda.

Tedenske naloge in kvizi

Vsak teden so za vas pripravljene naloge, da pridobljeno znanje utrdite. Poleg standardnih kvizov so za vas pripravljeni še slušni kvizi za razvijanje posluha.

Bonusi

Čaka vas kar nekaj bonusov! Od brezplačnega mini tečaja, brezplačnih mini e-knjigic do liste uporabnih aplikacij, kot sta uglaševalec in metronom. Izkoristite jih danes!

Začetni tečaj učenja akordov na kitari

Vso znanje, ki ga boste pridobili iz stopenj, boste praktično uporabili in utrdili pri tedenski nalogi. Stopnje so opremljene tudi z kvizi, kjer boste preverili vaše znanje teorije. V virtualni obliki je poskrbljeno tudi za skupnost vseh udeležencev na tečaju. V zasebni skupini sem vam, kot mentor, dosegljiv za vsa vprašanja in težave, ki vam pridejo naproti.

Close

50% Končano

Ne zamudi naslednjega termina

Ko odpremo naslednji termin za tečaj te takoj obvestimo. Spodaj vpiši naslov kamor ti pošljemo povabilo.